Produse noi

Afiseaza 1 - 4 din 4 produse
 • New
  VY.

  Pret dormitor 2.420 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda)! Realizat din pal grosime 2.5 cm! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Pentru alte dimensiuni si finisaje, pretul se calculeaza la cerere!

  De la: 2 420 Eur
  CERE OFERTA

 • New
  VY.

  Pret dormitor 4.193 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, dulap)! Realizat din pal grosime 2.5 cm! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Pentru alte dimensiuni si finisaje, pretul se calculeaza la cerere!

  De la: 4 193 Eur
  CERE OFERTA

 • New
  VY.

  Pret dormitor 4.863 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, dulap)! Realizat din pal grosime 2.5 cm! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Pentru alte dimensiuni si finisaje, pretul se calculeaza la cerere!

  De la: 4 863 Eur
  CERE OFERTA

 • New
  VY.

  Pret dormitor 6.518 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, dulap)! Realizat din pal grosime 2.5 cm! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Pentru alte dimensiuni, pretul se calculeaza la cerere!

  De la: 6 518 Eur
  CERE OFERTA

Categorii