Paturi 

Exista 77 produse.

Exista o modalitate usoara de a incepe ziua plin de energie , avand un pat in care sa te simti in largul tau. In timpul zilei ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou , stand pe canapea sau in alta parte , dar cand ajungi acasa, noaptea  nu este nimic mai bun decat sa te intinzi pe patul tau pentru o noapte plina de odihna.

Afiseaza 1 - 24 din 77 produse
 • PAT 807
  MgS.

   Pret pat 3.464 EURO! Cadru metalic! Culoare lavanda+sclipici! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 805
  MgS.

   Pret pat 3.577 EURO! Cadru din lemn masiv! Culoare argintiu!  Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 802
  MgS.

   Pret pat 4.136 EURO! Cadru din lemn masiv! Culoare alb argintiu!  Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 801
  MgS.

   Pret pat 3.637 EURO! Cadru din lemn masiv! Culoare agintiu-auriu sau nuc-auriu!  Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 800
  MgS.

   Pret pat 3.796 EURO! Cadru din lemn masiv! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7750
  FL.

  Pret pat 2.105 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura! Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7748
  FL.

  Pret pat 1.777 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura!  Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7746
  FL.

  Pret pat 2.377 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura! Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7741.2
  FL.

  Pret pat 3.142 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura!  Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7735
  FL.

  Pret pat 2.452 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura!  Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7731.1
  FL.

  Pret pat 2.845 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura! Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7729.1
  FL.

  Pret pat 2.413 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura!  Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Somiera si salteaua nu sunt incluse in pret!

 • PAT 7711.2
  FL.

  Pret pat 3.213 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura! Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Salteaua nu este inclusa in pret!

 • PAT 7711.1
  FL.

  Pret pat 3.295 EURO! Cadru din lemn masiv, modelat si curbat cu panou de placaj acoperit in spuma poliuretanica si rasina! Pat tapitat din piele sau tesatura! Pretul afisat este pentru un pat pe categoria A (cea mai ieftina)! Pe alt finisaj pretul se calculeaza la cerere! Salteaua nu este inclusa in pret!

 • PAT VICTOR
  GC.

  Pret pat 2.880 EURO! Structura din lemn, pat tapitat! Pe diferite culori/texturi sau piele ecologica! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Salteaua si somiera NU sunt incluse in pret!

 • PAT SAILOR
  GC.

  Pret pat 2.835 EURO! Structura din lemn, pat tapitat! Pe diferite culori/texturi sau piele ecologica! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Salteaua si somiera NU sunt incluse in pret!

 • PAT KILT
  SA.

  Pret pat 1.226 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT NEST
  SA.

  Pret pat 1.591 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT SMART
  SA.

  Pret pat 1.317 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT ELITE
  SA.

  Pret pat 1.690 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT EXCELLENT
  SA.

  Pret pat 1.624 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT MISTER
  SA.

  Pret pat 2.048 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT PRECIOUS
  SA.

  Pret pat 1.377 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

 • PAT LADY
  SA.

  Pret pat 1.270 EURO! Structura din lemn sau pal! Se poate realiza pe mai multe dimensiuni! Fara lada sau cu lada depozitare! Rabatabil sau lift! Finisaj si materiale la alegere! Pretul afisat este pe categoria A (cel mai mic pret)! Pe alt finisaj si material, pretul se calculeaza la cerere!

Sorteaza dupa: