Dormeze / bancute clasic 

Exista 12 produse.
Afiseaza 1 - 12 din 12 produse
 • DORMEZA KE ART CRISTINA Structura lemn, husa partial detasabila. Pretul se calculeaza la cerere in functie de material.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • BANCUTA LM ART 576/T Bancuta din lemn. Pretul se calculeaza la cerere.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • BANCUTA LM ART 538/T Bancuta din lemn. Pretul se calculeaza la cerere.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • BANCUTA KA ART E520 Bancuta din lemn. Pretul se calculeaza la cerere.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • CANAPEA S 133  Se poate realiza, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar varianta fixa. 

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • BANCUTA ART 480 C  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA BELINDA  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA ODESSA  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA ENEA  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA AMALFI  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DORMEZA FRENCH  Se poate realiza pe mai multe dimensiuni si forme, pe diferite culori, texturi si categorii de stofa. La fel si structura pe lemn pe orice variante de culori lacuite , culoarea lemnului sau cu foita aur /argint. Modelul acesta este disponibil doar in varianta fixa.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA