Preturile afisate pe site pot sa difere de cele reale datorita cresterii preturilor la materia prima. Multumim pentru intelegere.

Dormitoare clasice  

Exista 25 produse.

Dormitorul clasic este dedicat celor care traiesc cu pasiune alegerile lor si stiu sa recunoasca valorile care stau in spatele unui stil fara varsta. Acesta a recreat  caldura lemnului, farmecul si eleganta lucrului artizanal. 

Afiseaza 1 - 24 din 25 produse
 • DORMITOR 2118F
  GC.

  Pret dormitor 8.291 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 3056
  UN.

  Pret dormitor 4.297 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 3052
  UN.

  Pret dormitor 4.493 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 3057
  UN.

  Pret dormitor 4.235 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2120C
  GC.

  Pret dormitor 4.082 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2150/180CO
  GC.

  Pret dormitor 5.336 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2150/180MOKA
  GC.

  Pret dormitor 5.711 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2117C
  GC.

  Pret dormitor 6.461 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2116
  GC.

  Pret dormitor 3.970 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2126C
  GC.

  Pret dormitor 5.911 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2121C
  GC.

  Pret dormitor 6.010 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, saptamanal) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 2117F
  GC.

  Pret dormitor 6.872 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR E304
  KA.

  Pret dormitor 5.547 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H026
  IN.

  Pret dormitor 2.686 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H025
  IN.

  Pret dormitor 4.720 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H5005
  IN.

  Pret dormitor 5.989 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, dulap) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H018
  IN.

  Pret dormitor 3.427 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, 1 saptamanal) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H019
  IN.

  Pret dormitor 4.989 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H024
  IN.

  Pret dormitor 3.793 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, casetiera) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR 714
  ET.

  Pret dormitor 6.939 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR H6185
  ET.

  Pret dormitor 5.646 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR MARCO II

  DORMITOR MARCO II Dormitorul este realizat din lemn masiv. Preturile se calculeaza in functie de finisaj.

 • DORMITOR 2119A
  GC.

  Pret dormitor 12.342 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, dulap, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn! Sertare cu amortizoare blum! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR E106
  KA.

  Pret dormitor 9.544 EURO! Pretul este calculat pentru dormitorul din imagine (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda, dulap)! Realizat din lemn! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

Sorteaza dupa: