Preturile afisate pe site pot sa difere de cele reale datorita cresterii preturilor la materia prima. Multumim pentru intelegere.

Dormitoare elegante / baroc  

Exista 12 produse.

Stilul Baroc este neobisnuit in casele amenajate dupa gusturi moderne, dar continua sa fascineze  multe persoane. Mobilierul este deosebit de romantic, in incapere sunt percepute senzatii de  blandete, nevinovatie, totul pare moale, si de lux ...ca si cum ati  fost in palatul Versailles .   

Afiseaza 1 - 12 din 12 produse
 • DORMITOR MARCO

  DORMITOR MARCO Dormitorul este realizat din lemn masiv. Preturile se calculeaza in functie de finisaj.

 • DORMITOR VENERE
  SI.

  Pret dormitor 11.566 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere)! Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Comoda din imagine nu mai este disponibila! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR SELENE
  SI.

  Pret dormitor 9.886 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere)! Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR OLIMPIA
  SI.

  Pret dormitor 21.961 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR NIOBE
  SI.

  Pret dormitor 20.364 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda)! Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR LARISSA
  SI.

  Pret dormitor 19.205 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR IRIDE
  SI.

  Pret dormitor 15.928 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR IGEA
  SI.

  Pret dormitor 12.391 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR ELENA
  SI.

  Pret dormitor 15.788 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR CALIPSO
  SI.

  Pret dormitor 13.496 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, saptamanal) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR ASEA
  SI.

  Pret dormitor 17.357 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

 • DORMITOR PANDORA
  SI.

  Pret dormitor 22.006 EURO! Pretul este calculat pe un dormitor standard (pat, 2 noptiere, comoda, oglinda) Realizat din lemn cu foita de aur! Se poate comanda pe corpuri, se pot adauga/inlocui cu piese din aceeasi gama! Finisaj la alegere! Pe alt finisaj, pretul se calculeaza la cerere!

Sorteaza dupa: