Bucatarii moderne 

Exista 177 produse.

Bucataria moderna, este un proiect inteligent, recunoscuta nu numai de modelul ridicat de proiectare si finisaje, precum si de a face mediul de acasa locuibil si functional. Versatil si bogat in accesorii, optimizeaza perfect spatiul pentru creearea bucatariei, in semn de eleganta. Pentru a satisface cele mai  exigente gusturi, bucataria moderna...

Bucataria moderna, este un proiect inteligent, recunoscuta nu numai de modelul ridicat de proiectare si finisaje, precum si de a face mediul de acasa locuibil si functional. Versatil si bogat in accesorii, optimizeaza perfect spatiul pentru creearea bucatariei, in semn de eleganta. Pentru a satisface cele mai  exigente gusturi, bucataria moderna este disponibila atat pe finisaje de lemn, finisaj lucios, finisaj mat, sau chiar cu fronturi din sticla.  

 

Ascunde
Detalii
Afiseaza 169 - 177 din 177 produse
 • BUCATARIA ES SETA ALB / RAL 7034  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES SETA ALB  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni. 

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES SETA ALB / TABAC  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES SETA RAL 1020  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES SETA ALB / RAL 1019  Se realizeaza  pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES  SETA ALB / CREM  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni. 

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES GLOSS RAL 7034  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.  

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES GLOSS ALB / ALBASTRU  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.    

  CERE OFERTA

 • BUCATARIA ES GLOSS RAL 7044  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  CERE OFERTA