Sufragerii baroc 

Exista 6 produse.

Sala de mese in stil baroc /venetian este ideala pentru ambiente elegante. Acest lucru se refera de obicei la timpurile Serenissima, cand, mobilierul elegant si sofisticat realizat de mestesugari calificati, mobila saloanele din palatele nobilimii. In sala de mese intr-un stil venetian steaua de necontestat este masa, in general, mare, inconjura...

Sala de mese in stil baroc /venetian este ideala pentru ambiente elegante. Acest lucru se refera de obicei la timpurile Serenissima, cand, mobilierul elegant si sofisticat realizat de mestesugari calificati, mobila saloanele din palatele nobilimii. In sala de mese intr-un stil venetian steaua de necontestat este masa, in general, mare, inconjurata de scaune tapisate in tesaturile cele mai pretioase . 

Ascunde
Detalii
Afiseaza 1 - 6 din 6 produse
 • DINING TALIA  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DINING FIDIA  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DINING ALEXANDRA  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DINING DAFNE  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DINING APOLLONINA  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • DINING MINERVA  Se realizeaza pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA