Sufragerii moderne/neoclasice 

Exista 3 produse.

Pentru cei care sunt mereu atenti la cele mai recente tendinte din moda, atunci nu este nimic mai expresiv decat o sala de mese moderna. Elementele de design moderne vin impreuna in armonie pe suprafetele lustruite, din materiale moderne, cum ar fi din inox, sticla, lemn, mdf,pal, culori expresive sau pale, atmosfere minimaliste, dar nu numai. C...

Pentru cei care sunt mereu atenti la cele mai recente tendinte din moda, atunci nu este nimic mai expresiv decat o sala de mese moderna. Elementele de design moderne vin impreuna in armonie pe suprafetele lustruite, din materiale moderne, cum ar fi din inox, sticla, lemn, mdf,pal, culori expresive sau pale, atmosfere minimaliste, dar nu numai. Cel mai important lucru este sa se gaseasca echilibrul corect.

Ascunde
Detalii
Afiseaza 1 - 3 din 3 produse
 • DINING THOR  Se realizeaza  pe comanda, in functie de spatiu. Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • Dining SPEAR  Realizat din structura pal, culoare ulm deschis, usile polimeric cu efect tridimensional! Usile sunt disponibile culorile alb, gri, antracit!Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • Dining CHEST Realizat din structura pal, culoare ulm deschis, usile polimeric cu efect tridimensional! Usile sunt disponibile culorile alb, gri, antracit!Pretul se calculeaza la cerere in functie de dimensiuni.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA