Living baroc  

Exista 3 produse.

Mobilarea unei incaperi isi permite toate excesele cu stilul baroc. Mobilierul clasic revizuit de liniile bine proportionate, detalii elegante. O armonie de negru , aur , argint, alb , crem ce se combina cu sticla si cristal. Materialele sunt catifelate si sofisticate pentru o atmosfera sic si relaxanta. Toate acestea fac sa straluceasca decorul...

Mobilarea unei incaperi isi permite toate excesele cu stilul baroc. Mobilierul clasic revizuit de liniile bine proportionate, detalii elegante. O armonie de negru , aur , argint, alb , crem ce se combina cu sticla si cristal. Materialele sunt catifelate si sofisticate pentru o atmosfera sic si relaxanta. Toate acestea fac sa straluceasca decorul interior.

Ascunde
Detalii
Afiseaza 1 - 3 din 3 produse
 • LIVING CB ART 485/P Living-ul se poate realiza pe comanda , in functie de spatiu. Preturile se calculeaza in functie de finisaj.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • LIVING CB ART 483/P Living-ul se poate realiza pe comanda , in functie de spatiu. Preturile se calculeaza in functie de finisaj.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA

 • LIVING LUXOR Living-ul se poate realiza pe comanda , in functie de spatiu. Preturile se calculeaza in functie de finisaj.

  De la: 0 Eur
  CERE OFERTA